Fito Më shumë, Puno më pak

1 NDËR 10

MENAXHIMI I PRONAVE ME QERA DITORE

1 NDËR 10

MENAXHIMI I PRONAVE ME QERA DITORE

Fito Më shumë, Puno më pak

3027 +

pronarë

500 k +

rezervime

1.2 mil. +

vizitorë të kënaqur

Direct Booker fitoi çmimin Shortyz 2020 për platformën më të mirë të rezervimit të OTA .

Në 2018, Booking.com përfshiu Direct Booker në TOP 11 për të gjithë botën në menaxhimin e pronave.

Airbnb emëroi në vitin 2018 softuerin tonë Booker Tools si një partner të preferuar midis 15 në botë dhe i vetëm në Evropën Juglindore.

Expedia renditi softuerin tonë Booker Tools si Partnerin numër 1 për vitin 2020.

Në vitin 2021, RentalsUnited.com renditi Direct Booker në Top 10 agjensitë më të mira për menaxhimin e pronave në botë.

Booking.com e emëroi softuerin tonë Booker Tools si Partner Kryesor për 2021.

Në 2019, revista Lider deklaroi Direct Booker si kompania e tretë me rritjen më të shpejtë në Kroaci.

MIRËSEVINI

PRONARËT E STRUKTURAVE AKOMODUESE

Mirësevini në faqet e Direct Booker,1 ndër 10 kompanitë më të mira botërore për menaxhimin e pronave me qera ditore

Siç e dini tashmë, ju keni 2 mundësi zgjedhje në lidhje me menaxhimin e pronave tuaja me qera ditore:

Ju mund ta bëni vetë menaxhimin ose tja lini në dorë një profesionisti.

Por pse duhet t’i paguani komision shtesë një kompanie profesioniste që merret me menaxhimin e pronave me qera ditore.

Përafërsisht 40% e të gjithë pronarëve ja kanë besuar pronën e tyre kompanive që merren me menaxhimin e pronave, ndaj me siguri duhet tja vlej.

Çfarëdo që të zgjidhni, puna që duhet bërë mbetet e njëjtë. Është e thjeshtë dilema se kush do të investojë kohë dhe kush do të bëj më shumë të ardhura.

Nëse vendosni të punoni me një profesionist, është thelbësore të zgjidhni menaxherin e duhur për pronën tuaj, dhe Direct Booker si 1 ndër 10 kompanitë botërore më të mira për menaxhimin e pronave me qera ditore ju ofron një paketë shërbimesh të provuara që u japin pronarëve të akomodimeve private: besim, siguri dhe qetësi që ata kanë zgjedhur profesionistin e duhur për të menaxhuar pronën e tyre.


Nino Dubretić
CEO & Co-Founder

NA NJIHNI MË SHUMË

DIRECT BOOKER

Prej vitit 2010 ne nisëm rrugëtimin tonë me menaxhimin e pronave dhe deri më sot, ne testuam, zbatuam dhe më në fund përsosëm modelin e biznesit në detaje.

Duke bashkëpunuarme ne, ju do të bëheni pjesë e komunitetit më të madh në botë për menaxhimin e pronave me qera ditore..

Me besimin e më shumë se 3000 pronarëve të shtëpive dhe 8000 pronave të tyre në 13 vende, Direct Booker po vërteton dita ditës që me menaxhimin tonë ne dimë te rrisim të ardhurat tuaja duke kursyer kohën tuaj.

Ju intereson se sa mund të fitoni nga prona juaj? Na kontaktoni.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

NJIHUNI ME SHËRBIMIN E DIRECT BOOKER

MENAXHIMI NËPËRMJET Direct Booker

Kur filluam biznesin në 2010, një agjent hoteli po na paralajmëronte duke thënë: “A jeni në dijeni të asaj që po hyni? Unë zhvilloj vetëm një takim në vit me menaxherët e hotelit për të rregulluar tarifat vjetore për të gjitha dhomat, dhe ju do të keni qindra takime me drejtorët me të cilët do të duhet të komunikoni çdo ditë, për modifikim të vazhdueshëm të çmimeve “.

Edhe sot shpesh i kujtojmë fjalët e tij dhe megjithëse ai kishte 100% të drejtë, ne jemi më shumë se krenarë që e kemi kapërcyer atë sfidë të industrisë dhe jemi bërë një nga Kompanitë më të mira në botë për Menaxhimin e strukturave akomoduese.

Menaxhimi ynë vjen në një paketë shërbimesh të provuara që u japin pronarëve të akomodimeve private: besim, siguri dhe qetësi që ata kanë zgjedhur profesionistin e duhur për të menaxhuar pronën e tyre.

PREZANTIM

Paketa e Menaxhimit

Paketa e Menaxhimit 1/6

Reklamim online

Konkurrenca e garantuar duke mbuluar të gjitha Agjensitë kryesore të Udhëtimit Online (OTA) me prezantim Profesional dhe ofertë të Përshtatur Automatikisht për kërkesat e kërkimit të secilit vizitorë.

Paketa e Menaxhimit 1/6

Reklamim online

Konkurrenca e garantuar duke mbuluar të gjitha Agjensitë kryesore të Udhëtimit Online (OTA) me prezantim Profesional dhe ofertë të Përshtatur Automatikisht për kërkesat e kërkimit të secilit vizitorë.

Një reklamim online i optimizuar në të gjitha Agjensitë kryesore të Udhëtimit Online (OTA) është kushti i parë për rritur të ardhurat maksimale për pronën tuaj.

Është e qartëqë sa më shumë kanale shitje online te keniaq më i madh dotë jetë probabiliteti që do tju duhet me patjetër një software që të menaxhojnë të gjitha këto kanale shitje.

Direct Booker ju siguron një aplikacion të quajtur Booker Tools që integron dhe menaxhon të gjitha OTA-të kryesore si Booking.com, Airbnb, Vrbo, Expedia, Google, Tripadvisor + direct-booker.com dhe shumë më tepër ..)

Prezencaonline nuk është e mjaftueshme, optimizimi i të gjithë kanaleve të shitjeve dhe promovimi i pronave në të njejtën kohë dhe me te njëjtat standarte është esencial për një prezantim të suksesshëm.

Çdo vizitor e ka shumë më të lehtë gjetjen e pronave të menaxhuara nga Direct Booker, kjo mundësuar nga prezenca profesionale, motor kerkimit ë personalizuar me nevojën e çdonjërit prej jush. Oferta e personalizuar është rezultat i zgjidhjeve të avancuara softuerike të Menaxherit të të Ardhurave, Promovimeve dhe Moduleve të Rregullueshme të Pagesës dhe Çmimit.

Vizitori rezervon falë specifikave të pronës (cilësia, vendndodhja, vlerësimet …) por sistemi për menaxhimin e pronës luan një rol kryesor në maksimizimin e të ardhurave për pronarin. Kjo realizohet nëpërmjet ofertave të personalizuara dhe çmimit të optimizuar që i përshtatet nevojave specifike të vizitorit në lidhje me kohëzgjatjen e qëndrimit, numri i personave, mënyra e pagesës, sezonaliteti, rezervimet etj.

Një reklamim online i optimizuar në të gjitha Agjensitë kryesore të Udhëtimit Online (OTA) është kushti i parë për rritur të ardhurat maksimale për pronën tuaj.

Është e qartëqë sa më shumë kanale shitje online te keni aq më i madh dotë jetë probabiliteti që do tju duhet me patjetër një software që të menaxhojnë të gjitha këto kanale shitje.

Direct Booker ju siguron një aplikacion të quajtur Booker Tools Booker Tools. që integron dhe menaxhon të gjitha OTA-të kryesore si Booking.com, Airbnb, Vrbo, Expedia, Google, Tripadvisor + direct-booker.com dhe shumë më tepër ..)

Prezencaonline nuk është e mjaftueshme, optimizimi i të gjithë kanaleve të shitjeve dhe promovimi i pronave në të njejtën kohë dhe me te njëjtat standarte është esencial për një prezantim të suksesshëm.

Çdo vizitor e ka shumë më të lehtë gjetjen e pronave të menaxhuara nga Direct Booker, kjo mundësuar nga prezenca profesionale, motor kerkimi të personalizuar me nevojën e çdonjërit prej jush. çdonjërit prej jush. Oferta e personalizuar është rezultat i zgjidhjeve të avancuara softuerike të Menaxherit të të Ardhurave, Promovimeve dhe Moduleve të Rregullueshme të Pagesës dhe Çmimit.

Vizitori rezervon falë specifikave të pronës (cilësia, vendndodhja, vlerësimet …) por sistemi për menaxhimin e pronës luan një rol kryesor në maksimizimin e të ardhurave për pronarin. Kjo realizohet nëpërmjet ofertave të personalizuara dhe çmimit të optimizuar që i përshtatet nevojave specifike të vizitorit në lidhje me kohëzgjatjen e qëndrimit, numri i personave, mënyra e pagesës, sezonaliteti, rezervimet etj.

Paketa e Menaxhimit 2/6

Menaxhimi i të ardhurave

Maksimizimi i të ardhurave për pronarët e strukturave akomoduese përmes modulit automatik të menaxhimit të të ardhurave i mbikëqyrur nga një menaxher personal i llogarisë.

Paketa e Menaxhimit 2/6

Menaxhimi i të ardhurave

Maksimizimi i të ardhurave për pronarët e strukturave akomoduese përmes modulit automatik të menaxhimit të të ardhurave i mbikëqyrur nga një menaxher personal i llogarisë.

Maksimizimi i të ardhurave është qëllimi kryesor për secilin pronar. Reklamimi online nuk është e vetmja punë për të kryer, ju duhet gjithashtu të menaxhoni të ardhurat tuaja.

Pyetja kryesore për Menaxhimin e të Ardhurave është: Cili është çmimi i duhur për momentin?

Nuk ka një çmim fiks për një periudhë pasi çmimi varet nga kërkesa dhe oferta, nga periudha e prenotimit, nga lloji i rezervimit(rezervimi i hershëm, i rregullt, rezervim në minutën e fundit), nga dinamika e rezervimeve të konkurrentëve dhe vetë normat e tyre të rezervimit.

Vendosja e çmimit të duhur përnjë periudhë dhe moment të caktuar kërkon një bazë të dhënash të konsiderueshme të tregut, njohuri dhe automatizim të plotë.

E gjithë kjo bëhet në bazë të supozimeve tona, ku norma e gabimit mund të rezultojë shumë e madhe sidomos kur nuk kemi një sistem të atomatizuar.

Avantazhi që një kompani menaxhimi ka mbi pronarin është se ka më shumë të dhëna të tregut ose për të qenë të saktë ka më shumë prona = më shumë konkurrentë = më shumë rezervime = më shumë të dhëna për të marrë vendimin e duhur në kohën e duhur për të gjetur çmimin optimal.

Direct Booker ka zhvilluar një opsion për automatizimin e normave i quajtur “menaxheri i te ardhurave” që bën llogaritjet e rregullta të rezervimeve të pronës tuaj dhe konkurrentëve, të shfrytëzimit, dinamikës së rezervimit si dhe ju mundëson të vendosni automatikishte çmimin e duhur.

Automatizimi mbulohet dhe kontrollohet nga një menaxher personal dhe profesionist për llogarinë tuaj, puna e të cilit është të marrë vendimin e duhur në kohën e duhur duke përdorur përvojën tonë të pasur të menaxhimit të të ardhurave.

Duke shfrytëzuar të gjithë të dhënat e mbledhura për tregun nëpërmjet modulit për menaxhimin e të ardhurave dhe me meaxherin e llogarisë tuaj ne bëjmë të mundur që të maksimizojmë të ardhurat që vijnë nga prona.

Maksimizimi i të ardhurave është qëllimi kryesor për secilin pronar. Reklamimi online nuk është e vetmja punë për të kryer, ju duhet gjithashtu të menaxhoni të ardhurat tuaja. Reklamimi online nuk është e vetmja punë për të kryer, ju duhet gjithashtu të menaxhoni të ardhurat tuaja.

Pyetja kryesore për Menaxhimin e të Ardhurave është: Cili është çmimi i duhur për momentin?

Nuk ka një çmim fiks për një periudhë pasi çmimi varet nga kërkesa dhe oferta, nga periudha e prenotimit, nga lloji i rezervimit(rezervimi i hershëm, i rregullt, rezervim në minutën e fundit), nga dinamika e rezervimeve të konkurrentëve dhe vetë normat e tyre të rezervimit.

Vendosja e çmimit të duhur përnjë periudhë dhe moment të caktuar kërkon një bazë të dhënash të konsiderueshme të tregut, njohuri dhe automatizim të plotë.

E gjithë kjo bëhet në bazë të supozimeve tona, ku norma e gabimit mund të rezultojë shumë e madhe sidomos kur nuk kemi një sistem të atomatizuar.

Avantazhi që një kompani menaxhimi ka mbi pronarin ka mbi pronarin është se ka më shumë të dhëna të tregut ose për të qenë të saktë ka më shumë prona = më shumë konkurrentë = më shumë rezervime = më shumë të dhëna për të marrë vendimin e duhur në kohën e duhur për të gjetur çmimin optimal.

Direct Booker ka zhvilluar një opsion për automatizimin e normave i quajtur “menaxheri i te ardhurave” që bën llogaritjet e rregullta të rezervimeve të pronës tuaj dhe konkurrentëve, të shfrytëzimit, dinamikës së rezervimit si dhe ju mundëson të vendosni automatikishte çmimin e duhur.

Automatizimi mbulohet dhe kontrollohet nga një menaxher personal dhe profesionist për llogarinë tuaj, puna e të cilit është të marrë vendimin e duhur në kohën e duhur duke përdorur përvojën tonë të pasur të menaxhimit të të ardhurave.

Duke shfrytëzuar të gjithë të dhënat e mbledhura për tregun nëpërmjet modulit për menaxhimin e të ardhurave dhe me meaxherin e llogarisë tuaj ne bëjmë të mundur që të maksimizojmë të ardhurat që vijnë nga prona.

Paketa e Menaxhimit 3/6

Komunikimi me turistët

Review më të mira të pasuara nga më shumë rezervime dhe të ardhura më të larta përmes sigurimit të një komunikimi me cilësi më të lartë me vizitorët.

Paketa e Menaxhimit 3/6

Komunikimi me turistët

Review më të mira të pasuara nga më shumë rezervime dhe të ardhura më të larta përmes sigurimit të një komunikimi me cilësi më të lartë me vizitorët.

Është shumë e rëndësishme si për pronarët ashtu edhe për menaxherët e pronave që të kenë një komunikim cilësor me klientët para dhe pas rezervimit që të ketë mbështetjen e plotë, veçanërisht nëse shfaqet ndonjë problem.

Komunikimi me turistët ka lidhje të drejtpërdrejtë mevlerësimet dhe është provuar kaq shumë herë që review-te kanë një lidhje të drejtpërdrejtë me të ardhuratPrandaj, është e panevojshme të thuhet se sa e rëndësishme është të kesh një marrëdhënie të mirë me klientët.

Departamenti i Komunikimit Profesional të Direct Booker dhe Shërbimit të Klientit janë në dispozicion 365 ditë / vit për vizitorët dhe pronarët. Departamenti vlerësohet në 2 vitet e fundit me 9.1 / 10 yje në më shumë se 50000 komente në vetëm një kanal rezervimi.

Pasi të bëhet rezervimi, funksionaliteti i Booker Tools del ne pah. Nga rezervimi, pagesa, kontakti dhe detaje të check-in dhe deri te koha e mbërritjes, transporti në aeroport, shërbimet e verifikuara lokale, FAQ etj.

Me Shërbimin e Klientit profesional gjithmonë në dispozicion, mbështetur nga zgjidhjet, kënaqësia e klienteve është e garantuar.

Është shumë e rëndësishme si për pronarët ashtu edhe për menaxherët e pronave që të kenë një komunikim cilësor me klientët para dhe pas rezervimit që të ketë mbështetjen e plotë, veçanërisht nëse shfaqet ndonjë problem.

Komunikimi me turistët ka lidhje të drejtpërdrejtë mevlerësimet dhe është provuar kaq shumë herë që review-te kanë një lidhje të drejtpërdrejtë me të ardhuratJu mund të shihni sesa ndikim kanë vlerësimet nëse do të vini në krahasim dy prona në të njëjtën vendodhje dhe cilesi por me review të ndryshme. Prandaj, është e panevojshme të thuhet se sa e rëndësishme është të kesh një marrëdhënie të mirë me klientët.

Departamenti i Komunikimit Profesional të Direct Booker dhe Shërbimit të Klientit janë në dispozicion 365 ditë / vit për vizitorët dhe pronarët. Departamenti vlerësohet në 2 vitet e fundit me 9.1 / 10 yje në më shumë se 50000 komente në vetëm një kanal rezervimi.

Pasi të bëhet rezervimi, funksionaliteti i Booker Tools del ne pah. Nga rezervimi, pagesa, kontakti dhe detaje të check-in dhe deri te koha e mbërritjes, transporti në aeroport, shërbimet e verifikuara lokale, FAQ etj.

Me Shërbimin e Klientit profesional gjithmonë në dispozicion, mbështetur nga zgjidhjet, kënaqësiae klienteve është e garantuar.

Paketa e Menaxhimit 4/6

Menaxhimi i operacioneve

Qetësia dhe kursimi i kohës duke i besuar pronën tuaj një Menaxheri Profesional të Pronave i cili e menaxhon atë deri në detajet më të vogla.

Paketa e Menaxhimit 4/6

Menaxhimi i operacioneve

Qetësia dhe kursimi i kohës duke i besuar pronën tuaj një Menaxheri Profesional të Pronave i cili e menaxhon atë deri në detajet më të vogla.

Kur bëhet fjalë për të investuar në Menaxhimin e pronave përveç komunikimit me vizitorët, është i nevojshëm dhe i gjithë proçesi i menaxhimit të operacioneve.

Të kesh prona në kanale të ndryshme shitjesh kërkon automatizim por gjithashtu edhe administrim për të qenë në të gjitha kanalet aktivë dhe cdo ndryshim të azhornohet në internet me të gjithadetajet e pronës, çmimet etj. Megjithëse bëhet automatikisht nga sistemi, përsëri duhettë përditësohet rregullisht.

Pagesat dhe faturimi i vizitoreve, si TVSH-ja dhe faturat e tjera janë detyra të administratës që duhet të kujdeset rregullisht për të gjitha.

Të kesh një profesionist i cili kujdeset për te gjitha proceset operacionale ju kursen kohë dhe nuk keni pse të shqetësoheni për këtë proçedurë.

Kur bëhet fjalë për të investuar në Menaxhimin e pronave përveç komunikimit me vizitorët, është i nevojshëm dhe i gjithë proçesi i menaxhimit të operacioneve.

Të kesh prona në kanale të ndryshme shitjesh kërkon automatizim por gjithashtu edhe administrim për të qenë në të gjitha kanalet aktivë dhe cdo ndryshim të azhornohet në internet me të gjithadetajet e pronës, çmimet etj. Megjithëse bëhet automatikisht nga sistemi, përsëri duhettë përditësohet rregullisht.

Pagesat dhe faturimi i vizitoreve, si TVSH-ja dhe faturat e tjera janë detyra administratës duhettë kujdeset rregullisht për të gjitha.

Të kesh një profesionist i cili kujdeset për te gjitha proceset operacionale ju kursen kohë dhe nuk keni pse të shqetësoheni për këtë proçedurë.

Paketa e Menaxhimit 5/6

Hapësira e pronarit

Aksesi i pakufizuar në ndërfaqen personale të pronarit me të gjitha informacionet, siguron pronarët e strukturave akomoduese transparencën e biznesit dhe organizimin operacional.

Paketa e Menaxhimit 5/6

Hapësira e pronarit

Aksesi i pakufizuar në ndërfaqen personale të pronarit me të gjitha informacionet, siguron pronarët e strukturave akomoduese transparencën e biznesit dhe organizimin operacional.

Përdorimi i një platforme teknologjike për prona me qira ditore përveç përfitimeve të tjera, ju mundëson qendërzimin e informacionit në një vend, që do t’ju bëjë ju më të organizuar dhe të optimizuar.

Direct Booker mundëson regjistrimin dhe menaxhimin e pronave tuaja nëpërmjet një llogarie personale për pronarin në platformën tonë teknologjike Booker Tools. Booker Tools mund të aksesohet nëpërmjet celularit si një mobile app dhe në desktop.

Megjithëse të gjitha informacionet e reja në lidhje me rezervimet dërgohen automatikisht përmes postës elektronike, pronarët e pronave përdorin llogarinë e tyre personale si panelin kryesor dhe të vetëm për biznesin e tyre.

Llogaria personale epronës tuaj ka të gjitha detajet e rezervimit, mbërritjet, kalendarin, tarifat, faturat, si dhe të vendosin rezervimet e tyre qe behen fizikisht nga hoteli (e cila lejohet në modelin tonë të biznesit dhe është pa pagesë).

Përdorimi i një platforme teknologjike për prona me qira ditore përveç përfitimeve të tjera, ju mundëson qendërzimin e informacionit në një vend, që do t’ju bëjë ju më të organizuar dhe të optimizuar.

Direct Booker mundëson regjistrimin dhe menaxhimin e pronave tuaja nëpërmjet një llogarie personale për pronarin në platformën tonë teknologjike Booker Tools. Booker Tools mund të aksesohet nëpërmjet celularit si një mobile app dhe në desktop.

Megjithëse të gjitha informacionet e reja në lidhje me rezervimet dërgohen automatikisht përmes postës elektronike, pronarët e pronave përdorin llogarinë e tyre personale si panelin kryesor dhe të vetëm për biznesin e tyre.

Llogaria personale epronës tuaj ka të gjitha detajet e rezervimit, mbërritjet, kalendarin, tarifat, faturat, si dhe të vendosin rezervimet e tyre qe behen fizikisht nga hoteli (e cila lejohet në modelin tonë të biznesit dhe është pa pagesë).

Paketa e Menaxhimit 6/6

Menaxhimi brenda vendit

Menaxhimii brenda vendit (Pastrimi, Check-in dhe Mirëmbajtja) përveç që kërkon një investim të konsiderueshëm në kohë, ai gjithashtu ka një ndikim të fortë në review, prandaj lërjani këtë shërbim profesionistëve për tju bërë plotësisht të lumtur.

Paketa e Menaxhimit 6/6

Menaxhimi brenda vendit

Menaxhimii brenda vendit (Pastrimi, Check-in dhe Mirëmbajtja) përveç që kërkon një investim të konsiderueshëm në kohë, ai gjithashtu ka një ndikim të fortë në review, prandaj lërjani këtë shërbim profesionistëve për tju bërë plotësisht të lumtur.

A e dini se 50 kompanitë më të mëdha në botë që merren me menaxhimin e pronave me qira ditore menaxhojnë më pak se 2% të pronave në mënyrë profesionale?

Kjo është për shkak se industria që merret me menaxhimin e pronave me qera ditore është hiper lokale, pasi në fund të ditës dikush duhet të pastrojë pronën, ndoshta të bëjë një Check in dhe të jetë në dispozicion të klientëve gjatë qëndrimit.

Pra, ne si një ndër 10 kompanite më të mira në botë për menaxhimin e pronave me qera ditore e çuam këtë kureshtje në fund.

Ne zhvilluam një model biznesi duke u dhëne franchise-ave paketën ekskluzive të Direct nëpermjet një kontrate në mënyrë që ta zhvillojnë në vendin e tyre sipas standardeve dhe proçedurave tona në vendodhjen e tyre.

Në këtë mënyrë ne u sigurojmë pronarëve mundësinë për të marrë markën, menaxhimin, teknologjinë dhe mbështetjen tonë.

Është e njohur mirë se përshtypjet e para gjatë check in, standardet e larta në proçedurat e pastrimit dhe gjendja e përgjithshme e pronës janë kushtet më të rëndësishme për review të mira.

Standardet dhe proçedurat e menaxhimit Direct Booker janë pjesë e paketës tonë ekskluzive dhe u takon franchisave lokale që të organizojnë menaxhimin brenda vendit që përfshin pastrimin, kontrollimin dhe mirëmbajtjen e të gjithë strukturave.

Na kontaktoni për të parë nëse Direct Booker ndodhet edhe në shtetit ku ju jetoni.

A e dini se 50 kompanitë më të mëdha në botë që merren me menaxhimin e pronave me qira ditore menaxhojnë më pak se 2% të pronave në mënyrë profesionale?

Kjo është për shkak se industria që merret me menaxhimin e pronave me qera ditore është hiper lokale, pasi në fund të ditës dikush duhet të pastrojë pronën, ndoshta të bëjë një Check in dhe të jetë në dispozicion të klientëve gjatë qëndrimit.

Pra, ne si një ndër 10 kompanite më të mira në botë për menaxhimin e pronave me qera ditore e çuam këtë kureshtje në fund.

Ne zhvilluam një model biznesi duke u dhëne franchise-ave paketën ekskluzive të Direct nëpermjet një kontrate në mënyrë që ta zhvillojnë në vendin e tyre sipas standardeve dhe proçedurave tona në vendodhjen e tyre.

Në këtë mënyrë ne u sigurojmë pronarëve mundësinë për të marrë markën, menaxhimin, teknologjinë dhe mbështetjen tonë.

Është e njohur mirë se përshtypjet e para gjatë check in, standardet e larta në proçedurat e pastrimit dhe gjendja e përgjithshme e pronës janë kushtet më të rëndësishme për review të mira.

Standardet dhe proçedurat e menaxhimit Direct Booker janë pjesë e paketës tonë ekskluzive dhe u takon franchisave lokale që të organizojnë menaxhimin brenda vendit që përfshin pastrimin, kontrollimin dhe mirëmbajtjen e të gjithë strukturave.

Na kontaktoni për të parë nëse Direct Booker ndodhet edhe në shtetit ku ju jetoni.

KUSHTET E

BASHKËPUNIMI

Si fillim Direct Boker është i disponueshëm në këto shtete:

Croatia, Italy, Portugal, Slovenia, Bosnia & Herzegovina, Serbia, Montenegro, Albania, Spain, Peru, Poland, Maqedonia, Greqia (në pritje të shteteve të reja)

A e gjetët shtetin tuaj? Shumë mirë! Na kontaktoni për tu bërë pjesë e Direct Booker.

Në lidhje me paketën tonë të menaxhimit pronarët duhët të kenë një kontratë qeraje dhe të bien dakort me modelin tonë të biznesit.

Ne kujdesemi vazhdimisht për kënaqësin e pronarëve, kjo mundësohet nga kontratat fleksibël të Direct Booker.

Ne nuk jemi këtu për tju bindur që të bashkëpunoni me ne apo për tju penguar të largoheni.

Kjo është një histori e një agjensie të vogël lokale duke u bërë një markë e njohur Botërore.

Ne garantojmë personalizim, partneritet të ndershëm, përkushtimin dhe një modeli biznesi të vërtetuar.

Pyetja e vetme është:a do të fitoni më shumë seç keni fituar më parë vet ndërkohë që punoni më pak?

Ju intereson se sa mund të fitoni nga prona juaj? Na kontaktoni. Na kontaktoni.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Çfarë të tjerët thon për ne

“Unë u bashkova me Direct Booker në 2011. Ata janë mbështetja ime e madhe – është një grup njerëzish të rinj dhe të motivuar, të gatshëm të marrin përsipër një sfidë, të mësojnë, të punojnë dhe të kenë sukses. Për mua dhe biznesin tim me qira ato ofrojnë një nivel shumë të nevojshëm të mbështetjes dhe njohurisë. Me Direct Booker si një partner, unë kam besim në suksesin e biznesit tim. ”

”Partneriteti me Direct Booker është një situatë fituese, sepse ata dinë të marrin maksimumin nga tregu. Ata na sjellin miq të këndshëm dhe marrin komision të ulët. Ata merr vetë me të gjith komunikimin me vizitorët,kështu që ka më shumë kohë që unë të kujdesem për apartamentin. ”

”Nga dita e parë, ekipi i Direct Booker njohu përpjekjet tona për të ndërtuar dhe pajisur vilën tonë dhe na ndihmoi me këshilla dhe mbështetje. Ne filluam një histori të mrekullueshme për kënaqësinë tonë të përbashkët dhe shpresojmë që ajo të vazhdojë. Mbështetja që ata ofrojnë është jashtëzakonisht profesionale dhe efikase, por edhe miqësore. Familja jonë e re është mirënjohëse që është pjesë e familjes Direct Booker. ”

”Ndihem i sigurt dhe i mbrojtur. Në ditët e sotme, gjithnjë e më pak përdoret dhe këtu më ndihmon shumë Direct Booker. Ata menjëherë kontrollojnë nëse një kartë është e vlefshme apo jo, tërheq para nga karta, gjë që nuk mund ta bëja vetë. Booker Direct nuk është vetë për Kroacinë apo Zvicrën. Ju merrni gjithçka të shkruar me kujdes, një kujtesë kur vijnë mysafirët, nga cili vend, sa është taksa, nëse i duhet një grazhd, etj. ”