ZGJIDHJA PËR STRUKTURAT AKOMODUESE ME QERA DITORE

MENAXHIMI

FRANCHISE

TEKNOLOGJI

REZERVIM

PËR PRONARËT, SIPËRMARRËSIT, MENAXHERËT E PRONAVE, VIZITORËVE

ZGJIDHJA PËR STRUKTURAT AKOMODUESE ME QERA DITORE.

PËR PRONARËT, SIPËRMARRËSIT, MENAXHERËT E PRONAVE, VIZITORËVE

27

franchise

4000 +

partnerë

10000 +

prona të menaxhuara

1.5 mil. +

vizitorë të kënaqur

Direct Booker fitoi çmimin Shortyz 2020 për platformën më të mirë të rezervimit të OTA .

Në 2018, Booking.com përfshiu Direct Booker në TOP 11 për të gjithë botën në menaxhimin e pronave.

Airbnb named in 2021 Booker Tools as a preferred partner among 31 in the world.

Expedia renditi softuerin tonë Booker Tools si Partnerin numër 1 për vitin for 2021

Në vitin 2021, RentalsUnited.com renditi Direct Booker në Top 10 agjensitë më të mira për menaxhimin e pronave në botë.

Booking.com e emëroi softuerin tonë Booker Tools si Partner Kryesorpër 2021.

Në 2019, revista Lider deklaroi Direct Booker si kompania e tretë me rritjen më të shpejtë në Kroaci.

PREZANTIM

Direct Booker

Ata thonë se nëse nuk mund të shpjegoni me 10fjalë se çfarë po bëni, as mos u merrni me të.

10 fjalë për të përshkruar Direct Bookerjanë Menaxhimi i Strukturave Akomoduese me Qera Ditore & Kompania IT me Modelin e Biznesit të Franchise.

Historia e Direct Booker është një histori e një agjensie lokale që bëhet një markë e njohur botërisht.

Direct Bookerfilloi nga e parapa asnjë model, duke kaluar rrugën e tyre me prova dhe gabime drejt përsosmërisë.

Duke siguruar zgjidhje për prona me qera ditore – menaxhim për pronarët e strukturave akomoduese, rezervime për vizitorët, platformë teknologjike për menaxherët e pronave dhe franchise për sipërmarrësit, Direct Booker u pozicionua sinjë nga Markat më Unike në Industrinë e pronave me qera ditore.

PRONARËT E STRUKTURAVE AKOMODUESE FITO MË SHUMË, PUNO MË PAK

Menaxhimi i pronave me qera ditore

Paketat e Menaxhimit

 • Reklamim online
 • Menaxhimi i të ardhurave
 • Komunikimi me turistët
 • Menaxhimi i operacioneve
 • Hapësira e pronarit
 • Pastrim & Check in
Model Biznesi I provuar:

1 NDËR 10 KOMPANITË MË TË MIRA BOTËRORE PËR MENAXHIMIN E PRONAVE ME QERA DITORE

Dhe shumë më shumë…

Dhe shumë më shumë…

VIZITORË, REZERVO DIREKT ME MENXHERIN E PRONAVE

Zdhidhja për rezervimi e pronave me qera ditore

Paketa e Vzitorëve

 • Çmimi më i mire i garantuar
 • Siguria e pagesave e garantuar
 • Prona personale të verifikuara
 • Qasje personale
 • Komunikim direkt
 • Ndihme dhe sygjerime
Website i provuar udhëtim

Shortyz 2020 për platformën më të mirë të rezervimit të OTA

KRIJUAR PËR MENAXHERËT PROFESIONISTË TË PRONAVE

Zgjidhja teknologjike e pronave me qera ditore

Paketa PMS e Booker Tools

 • Channel Manager
 • Menaxhimi i të ardhurave
 • Rezervim Direkt
 • Aplikacion mobile
 • Mundësi e avancuar shitje
 • Kalendar I centralizuar
 • Komunikim I centralizuar
 • Analistë financiarë dhe biznesi
 • Hapësira e pronarit
 • Integritet
Program menaxhimi i provuar

Progami software i preferuar nga partnert tanë Booking.com, Airbnb, Expedia…

SIPERMARRËS FILLO OSE RRIT BIZNESIN NË QYTETIN TEND

Franchising e pronave me qera ditore

Paketa e Franchise

 • Njoh – Si
 • Teknologji
 • Brend
 • Suport
Brend i provuar si Franchise:

World’s Leading Vacation Rental Franchise

Çfarë të tjerët thon për ne

“Unë u bashkova me Direct Booker në 2011. Ata janë mbështetja ime e madhe – është një grup njerëzish të rinj dhe të motivuar, të gatshëm të marrin përsipër një sfidë, të mësojnë, të punojnë dhe të kenë sukses. Për mua dhe biznesin tim me qira ato ofrojnë një nivel shumë të nevojshëm të mbështetjes dhe njohurisë. Me Direct Booker si një partner, unë kam besim në suksesin e biznesit tim. ”

”Partneriteti me Direct Booker është një situatë fituese, sepse ata dinë të marrin maksimumin nga tregu. Ata na sjellin miq të këndshëm dhe marrin komision të ulët. Ata merr vetë me të gjith komunikimin me vizitorët,kështu që ka më shumë kohë që unë të kujdesem për apartamentin. ”

”Nga dita e parë, ekipi i Direct Booker njohu përpjekjet tona për të ndërtuar dhe pajisur vilën tonë dhe na ndihmoi me këshilla dhe mbështetje. Ne filluam një histori të mrekullueshme për kënaqësinë tonë të përbashkët dhe shpresojmë që ajo të vazhdojë. Mbështetja që ata ofrojnë është jashtëzakonisht profesionale dhe efikase, por edhe miqësore. Familja jonë e re është mirënjohëse që është pjesë e familjes Direct Booker. ”

”Ndihem i sigurt dhe i mbrojtur. Në ditët e sotme, gjithnjë e më pak përdoret dhe këtu më ndihmon shumë Direct Booker. Ata menjëherë kontrollojnë nëse një kartë është e vlefshme apo jo, tërheq para nga karta, gjë që nuk mund ta bëja vetë. Booker Direct nuk është vetë për Kroacinë apo Zvicrën. Ju merrni gjithçka të shkruar me kujdes, një kujtesë kur vijnë mysafirët, nga cili vend, sa është taksa, nëse i duhet një grazhd, etj. ”

“What a pleasant studio apartment. We caught the bus into Dubrovnik and will be catching the ferry out – location perfect. Instructions are clear from the owner how to find the apartment. Everything is thought about in this studio – even 2 towels, clothes airer, decent hair dryer and a washing machine. You could easily stay here for a week and be very comfortable.Good wifi, clean – Would recommend to anyone visiting!”

“It was exactly what we expected ! Its very nice and clean, near the bus station and the ferry terminal. The bus station to go to Old Dubrovnik is also near, and we had some place to park the car in front of the studio. So we had a very pleasant stay there, and we recommend it highfully!”

“Very clean and comfortable apartment not to far from the center. We were welcomed by a very pleasant person who gave us good advice on what to do in Dubrovnik. Parking space provided right next to the apartment – very practical! All on all, wonderful stay.”

“Perfect location. nly 15mins bus to get to the Old city. Quiet and peaceful area. Supermarket and bakery only 200m from the house. Landlady and her family are really welcoming! The room is really clean and the landlady always make sure that everyhing is fine. I definitely recommend it.”

“Great location. Super nice owners. Use the coordinates that the owner sent to get there.”

“Booker Tools gave me an option to run my business at a very reasonable price. I was immediately delighted with the approach and support Booker Tools team showed me right from the start and the presentation of everything Booker Tools has to offer. In one program there are all solutions for simple, fast and efficient connection of my accommodation with other platforms, invoicing, description of accommodation, eVisitor application is very efficient and fast. By price and solutions it provides, I think they are some of the better ones on the market. With all of the above, the system allows you to run multiple units in the same program, so apart from my accommodation units, I also run my mother-in-law’s facilities all accessible, transparent and very simple.”

“Booker Tools was created and developed by Direct Booker, a local agency managing accommodation units. Today, Direct Booker agency is renowned and awarded by numerous partners globally. Years of dedicated work and constant investment in further development of Booker Tools, resulted in creation of unique solutions perfectly adapted for all users. Our experience, starting with only a few accommodation units until becoming a globally renowned brand, we will gladly share with everyone expecting to work with a system that makes a difference. It is your turn to make a difference.”

“We have been using Booker Tools for few weeks now and we are very happy. Always professional, right on time and always willing to help. For recommendation!”

“Thanks to the Booker Tools channel manager, I manage 34 accommodation units by advertising them on Booking.com, Airbnb, and Expedia. The app gives me an overview of daily and weekly arrivals and departures. It is extremely helpful. App provides synchronization of all booked periods and prices across all connected reservation platforms, with an affordable unit rate. I recommend Booker Tools to vacation rental owners.”

“The Booker Tools app saved me this summer. We have 6 accommodation units and I have everything all in one place. I recommend this app to all homeowners! Thanks to the team for their patience!”

“During training, Direct Booker staff provided us with all the information about how they do the job. DB team does their best to help us in case of any doubts and they respond our questions very quickly. Direct Booker has a great potential to compete against world’s biggest players in travel industry and we aim to contribute to that by creating properties network all around Poland.”

“I see Direct Booker as a blend of great online marketing and sales company, driven by its own IT solutions, which invests a lot in their employees. I think that people are the biggest value of any business. I see myself and Slovenia franchisee as the “role model” of this business, with all the functions and departments as in the headquarters.”

“When I was at the training in Direct Booker offices in Dubrovnik, all the employees were really nice and ready to help. In those 2 weeks, I visited all the departments, got acquainted with the way of work, future plans, etc. I want to mention that support and assistance at this moment are just the same as on the first day, every time I have some doubts or questions, solutions always arrive quickly.”

“In the future, I see Direct Booker, without a doubt, as the best regional vacation rental agency, with great potential to become a successful global company as well. We are proud to be one of the small wheels of this great and successful story.”

“We are extremely pleased with the support we receive from Direct Booker staff, who are really always at disposal. We think this is a great franchise model and Direct Booker is the company of the future, where we see ourselves and the company at the top.”