fbpx
462278rezervacija
1324110gostiju
7689objekata
Najbrže rastuća agencija za privatni smještaj u regionu
Pomažemo ti da na svom objektu zaradiš najviše što može
Štedimo ti vrijeme i olakšavamo posao

Reklamiraj se na najvažnijim svijetskim stranicama za rezervaciju smještaja

Oglas za tvoj smještaj biće aktivan na svijetski popularnim stranicama kao što su Airbnb, Booking.com, Expedia, HomeAway… Doživjećeš značajan rast popunjenosti tokom cijele godine.

Pošalji upit

https://partners.direct-booker.com/wp-content/uploads/2020/06/Booker-Tools-e1592906029877.png

Preuzimamo svu komunikaciju s tvojim gostima

Ne moraš se zamarati odgovaranjem na emailove, poruke i pozive gostiju. Naša korisnička služba je dostupna tebi i tvojim gostima 7 dana u nedjelji i rado će odgovoriti na sve tvoje zahtjeve.

Pošalji upit

Automatska sinhronizacija kalendara i cijena na svim stranicama sa rezervacijama

U svakom trenutku, kroz pristup personalizovanom sajtu, imaš potpunu kontrolu i pregled svih rezervacija na jednom mjestu. Nema više straha od preklapanja rezervacija.

Pošalji upit

Tvoj lični menadžer i pametne alatke osiguravaju ti veću zaradu

Jedinstvena tehnologija koja prati trendove na tržištu izdavanja objekta predlaže ti optimalne cijene i na raspolaganju ti je lični predstavnik objekta koji se brine za maksimalnu popunjenost tvojih jedinica.

Pošalji upit

Za tebe naplaćujemo prekasno otkazane rezervacije i nedolaske gostiju

Gost je prekasno otkazao ili se uopšte nije pojavio? Nema problema, mi naplaćujemo puni iznos za tebe.

Pošalji upit

Zadržavaš kontrolu koliko ti odgovara

Ne vezujemo te ekskluzivnim ugovorom. I dalje možeš popunjavati objekte putem svojih privatnih kanala, čak i preko drugih agencija! Ti biraš cijene, datume, i kućna pravila.

Pošalji upit

Naši iznajmljivači o nama

Zoja Milošević, Castello Apartmani Kotor

Dok nismo počeli saradnju s Direct Bookerom nismo ni shvatali koliko zapravo njihova profesionalnost i poznavanje tržišta mogu napraviti razliku, finansijsku prije svega.

Petar Dubravčević, Bella di Boka Apartmani

Saradjujem sa Direct Bookerom već dvije godine i jako sam zadovoljan.Podrška je uvijek tu i situacije koje meni izgledaju neriješivo bivaju riješene odmah. Također ne gubim vrijeme na naplate i komunikaciju oko neuspješnih, već samo primam i ispraćam goste. To je za mene veliko olakšanje jer svoje vrijeme i energiju mogu usmjeriti na druge stvari.
Direct Booker user

Nadica Paulesković, Iva studio apartman

Nova sam u ovoj priči i od samog početka sam sa Direct Booker Crna Gora. Ja nemam vremena da se bavim svim segmentima ovog biznisa i prezadovoljna sam što posluju u mom gradu.
Direct Booker user

Saša Stojanović, Angela house

Rentijer sam već 4 sezone ali tek sa potpisivanjem ugovora sa Direct booker Crna Gora uspio sam da se stabilizujem u poslovanju. Preuzeli su ono što mi je bilo najstresnije a to je kompletna komunikacija sa gostima, prijava stranaca i pravovremena korekcija cijena.

Provjeri koliko možeš da zaradiš!

Imaš apartman i zanima te koliko bi otprilike mogao da zaradiš sarađujući s Direct Bookerom? Ispuni ovaj kratki upitnik, javićemo ti se uskoro.

Broj soba

Pristajem dati tvrtki Direct Booker d.o.o. sve potrebne informacije za svrhe ispunjavanja ovog upitnika, u skladu s pravilima privatnosti, uvjetima i odredbama koje sam pročitao i s kojima se slažem.

Direct Booker Crna Gora

Kamenari b.b.

Herceg Novi, Crna Gora

067 677 340

Take Our Short Term Rental Franchise!
  • Global Award Winning Vacation Rental Franchise
  • Unique opportunity to Start your own or Upgrade existing business
  • All in one product – Technology, “Know How”, Brand

Find out more