fbpx

Rješenja za privatne iznajmljivače.

Direct Booker je u TOP 10 svjetskih Property Management Agencija koji ujedno nudi i tehnološka rješenja i proizvode te svjetski vodeći franšizni model u industriji kratkoročnog iznajmljivanja smještaja. Osnovna ideja firme je povezivanje iznajmljivača i putnika. Vlasnicima smeštaja omogućava se veća efikasnost i popunjenost objekata kroz niz usluga: oglašavanje, praćenje i upravljanje cenama, savetovanje, komunikacija sa gostima…Primalac franšize zarađuje tako što svoje usluge naplaćuje od iznajmljivača, i to kao procenat od ostvarenog prihoda. Obzirom na to da saradnja s Direct Bookerom iznajmljivaču donosi uvećanje prihoda, saradnja je win-win situacija. Franšizno poslovanje idealan je model ulaganja u posao za sve koji ne žele da uče na sopstvenim greškama, već posao zasnivaju na već isprobanom i uspešnom odnosno dokazanom modelu.

Postani primalac franšize

Prednosti za franšizere

Korištenje prepoznatljivog brenda i proverenog poslovnog modela koji se stalno razvija i unapređuje te donosi značajne prihode.

IT sistem koji automatizuje procese i olakšava poslovanje.

Specijalizovano savetovanje i podrška u toku poslovanja

Postani primalac franšize

Obveze za franšizere

Akvizicija novih objekata na svom području Pronalazak novih partnera za ponudu aktivnosti i izleta Inicijalna obuka za iznajmljivače i poslovne partnere Postani primalac franšize

Fransizeri

Mapa naših poslovnica i franšizera

'

Direct Booker Crna Gora

Kamenari b.b.

Herceg Novi, Crna Gora

067 677 340

Take Our Short Term Rental Franchise!
  • World’s Leading – Short Term Vacation Rental Franchise
  • Unique opportunity to start your own or upgrade existing business
  • All in one product – Technology, “Know How”, Brand

Find out more