Pula

OSNOVNI PODACI

Star Tim d.o.o.

H. Juhna 19, 31 500 Našice

+385 99 401 9177
+385 91 620 3975

info.pula@direct-booker.com

Godina početka rada: 2018.

NAŠA PRIČA

“Posao koji izvlači najbolje od vas”

Milena Nekić, voditeljica Direct Booker Franžize za područje južne Istre

Nakon gotovo 20 godina u komercijalnom sektoru, radeći kao voditelj prodaje za nekoliko tvrtki, poželjela sam se vratiti u turistički sektor. Jednog dana ugledala sam oglas u kojem je Direct Booker tražio voditelja franšize u Istri, i pomislila – to je ta prilika koju već dugo čekam. Nakon što sam malo istražila tvrtku i model poslovanja, uvjerila sam se kako je to pravi potez.
Početak je bio izazovan, trebalo je upiti veliku količinu informacija, pronaći prave suradnike itd, ali danas smo vrlo uhodana ekipa. Raduje nas svaka nova rezervacija, svaki novi upit, svaki novi objekt koji nam klijenti povjere. I ono što me najviše raduje: kada zadovoljan klijent dovede i svoje prijatelje k nama.
Rezultatima dosadašnjeg rada smo i više nego zadovoljni, oni su iznad svih naših očekivanja.
Važno je istaknuti da cijelo vrijeme imamo podršku Direct Bookera. Djelatnici su uvijek na raspolaganju, pomažu pronaći rješenje za sve eventualne probleme, kojih baš i nema puno. No i kada se pojave, puno je lakše kada znaš da u svemu nisi sam.
S obzirom da Direct Booker prati trendove u turizmu, i brzo se prilagođava tržištu, smatram da će se tvrtka još i više razviti, te se proširiti i na europska tržišta. Veliki je plus dobar poslovni model, zaposlenici koji su motivirani. Nadam se da će i moja tvrtka bio dio tog poslovnog uspjeha.
Svakome tko želi pokrenuti vlasititi posao, preporučila bih franšizni način poslovanja. Sama tehnologija kao i iskustvo koje je već testirano nebrojeno puta, donosi puno bezbolniji početak poslovanja nego da krećete od nule. Svi početni problemi su se već iskristalizirali u dugogodišnjem poslovanju tvrtke, i vi unaprijed imate način kako to sve lakše riješiti.
Ono što je potrebno uložiti je naravno puno truda i energije. Ako ste na to spremni, a želite posao koji će izvlačiti najbolje od vas, i uz to vam pružiti hrpu zabave – onda je ovo pravi posao za vas.

Postani franšizer