Makarska

OSNOVNI PODACI

BALERA, obrt za promidžbu

Zrinsko-Frankopanska 24, Makarska

+385 97 775 5290
+385 98 916 7316

info.makarskarivijera@direct-booker.com

Godina početka rada: 2017.

NAŠA PRIČA

“Ostavila sam posao u Njemačkoj, i započela novu priču kod kuće”

Ana Franić, voditeljica Direct Booker Franžize za područje Makarske rivijere

Za Direct Booker sam saznala sasvim slučajno, kad mi je otac poslao link na jedan članak o uspjehu tvrtke, te mi ukazao na odličan poslovni model. U to vrijeme, živjela sam i radila u Njemačkoj, u jednom renomiranom hotelu, u odjelu za ljudske resurse.
S obzirom da već dugo vodim obiteljski posao iznajmljivanja apartmana, priča me zaintrigirala me te sam počela istraživati o Direct Bookeru, te vidjela kako tvrtka nudi priliku za franšizno poslovanje. To mi se činila kao odlična prilika da počnem s vlastitim poslom.
Osnivači i kolege u Direct Bookeru ulili su mi povjerenje i dali onaj početni motivacijski zalet kada je najteže.
Dala sam otkaz na poslu u Njemačkoj i vratila se u Hrvatsku, i od tada sve više vremena posvećujem poslu, ali nekako se trudim bar sat dnevno odvojiti samo na privatni život. Trenutno živim goste, rezervacije i iznajmljivače, ali usprkos svemu tom radim ono što volim i uživam u poslu kojeg radim.
Djelatnici Direct Bookera pružaju ogromnu podršku i zaista je to iznimno važno na svakom početku. Hvala im na tome,a posebno na razumijevanju!
Svakim tjednom rastemo što u konačnici rezultira zadovoljstvom i motivacijom za dalje. Jako nam je važno zadovoljstvo iznajmljivača jer bez njih ne bismo ni mogli pratiti napredak. Od početka pa do danas sustav se mnogo mjenjao na bolje što je iznimno olakšalo i ubzalo poslovne procese.
Osoba koja ulazi u franšizno poslovanje mora imati na umu da se zaista mora živjeti Direct
Booker, posvetiti se poslu i ne srljati na samom početku. Model franšize je složen i zaista je potrebno ići korak po korak, i samim tim dolazi siguran napredak.
Preuzimanje franšize definitivno je velika prednost u odnosu na pokretanje nečeg novog – ne krećete od početka, dobivate prepoznatljiv brend, i možeš krenuti s minimalnim ulaganjima. Iznimno je važna i podrška koju imate od davatelja franšiznog modela.
Ovaj koncept poslovanja preporučam svim ambicioznim mlađim ljudima, koji se vide kao netko tko bi u svojoj regiji mogao uspješno promovirati i razvijati brend Direct Bookera.

Postani franšizer