O nama

Direct Booker je turistička agencija koja se bavi posredništvom, rezervacijama i drugim uslugama vezanim uz privatni smještaj i iskustvo putnika. Tvrtka je počela s poslovanjem 2011. godine, a danas se brine za više od 5000 smještajnih jedinica uz kontinuirani rast.

Trenutno smo jedni od vodećih online organizatora privatnog smještaja u regiji, sa sjedištem u Dubrovniku, te područnim uredima i franšizama u Makarskoj, Splitu, Šibeniku, Zadru, Zagrebu, Istri, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji. U 2017. godini Direct Booker je ostvario preko 75 000 rezervacija i doveo 250 000 gostiju.

Zahvaljujući inovativnom pristupu i razvijanju naprednog informatičkog sustava, omogućujemo našim partnerima-iznajmljivačima da ostvare više noćenja, poboljšaju svoje rezultate i prihode, pogotovo u predsezoni i posezoni.

Direct Booker aktivno surađuje s velikim brojem ostalih gospodarskih subjekata u mjestima u kojima ima smještajne jedinice, jer se gostima trudi pružiti cjelokupno iskustvo, a ne samo mjesto za noćenje. Na taj način tvrtka je uključena u suradnju s brojnim organizatorima izleta i transfera, turističkim vodičima, adrenalinskim parkovima, izletničkim brodovima itd.

Naša vizija je postati vodeći brend u regiji na tržištu turističkog iznajmljivanja smještaja, uz pomoć napredne tehnologije koju sami razvijamo, te jedinstvenog i individualiziranog pristupa svakom korisniku naših usluga.