Trendovi na tržištu iznajmljivanja apartmana, soba, vila ili kuća za odmor pokazuju kako se sve više vlasnika odlučuje na provjereni model suradnje sa partnerom – organizatorom privatnog smještaja. Evo zašto:

Više vremena za sebe 

Jednom kada ostvarimo suradnju, preuzimamo svu komunikaciju s gostima. Za vas to znači kako nema više telefoniranja, sms poruka, mailova, whatsappa, vibera i ostalog. Mi vam pravovremeno javljamo sve što trebate znati – kada gosti dolaze, kako im se naplaćuje itd. Imat ćete puno manje brige i puno više vremena!

Pametno oglašavanje

Većina iznajmljivača oglašava se na jednoj ili dvije najpopularnije stranice za traženje privatnog smještaja jer ne žele napraviti zbrku s previše različitih kanala prodaje. Mi oglašavamo vaš smještaj na preko 30 stranica, i to bez straha od overbookinga, jer koristimo napredan digitalni sustav koji prati sve kanale i pravovremeno zatvara datume.

Odjel Informacija 24/7

Niste hotel, ali možete imati hotelsku uslugu – za sve informacije, probleme i pitanja koje će vaši gosti imati, korisnička podrška dostupna im je telefonski i putem maila non-stop.

Posebna pažnja za partnere

Surađujući s Direct Booker-om dobit ćete privatnog voditelja objekta, koji će vas savjetovati kako regulirati cijene smještaja prateći trendove na tržištu, te ažurirati sve potrebne informacije. Svom voditelju objekta uvijek se možete obratiti za pomoć ili savjet.

Zadržavate slobodu

Ne postoji ugovor koji bi vas eksluzivno vezao za nas, i dalje se možete sami oglašavati i popunjavati objekte putem svojih privatnih kanala. Mi vam uvijek stojimo na raspolaganju, ali konačna odluka je vaša – vi birate cijenu, datume, i kućna pravila.

Komentari

 1. DOBAR DAN I LIJEPI POZDRAV
  SVIĐA MI SE OPIS VAŠIH AKTIVNOSTI, posebno onih U VEZI ASISTENCIJE “MALIM” PRIVATNIM IZNAJMLJIVAČIMA APATRMANA I SOBA TURISTIMA,
  JA U MJESTI IGRANE (Makarska rivijera) IMAM 2 SMJEŠTAJNE JEDINICE (UREDNO REGISTRIRANE)
  I TO:
  1 APARTMAN SA 2 LEŽAJA U SPAVAĆOJ SOBI plus 2 pomočna ležaja BORABKU.
  1 APART-STUDIO SA 2 LEŽAJA plus 1 pomocne – sve u isti+oj prostoriji.

  Obe jedinice imaju kompletno sanitarno odječjenje (banj), toplu i hladnu vodu, štednjak i
  hladnjak, interner, tv. – 50 metara od glavne plaže.
  ZAINTERESIRANSAM ZA SURADNJU SA VAMA. JA I MOJA SUPRUGA VEĆ IMAMO DUGO
  ISKUSTVO SA STRANIM GOSTIMA.

 2. Dragi Ante,

  hvala na upitu,

  Kolege iz prodaje zadužene za područje Makarske će vam se javiti i objasniti naš model rada.

  Ugodan dan,

  Direct Booker Tim

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Kako biti uspješan iznajmljivač u 2019?

Prijeti li nam 2019. zaista slabija turistička sezona nego prijašnjih godina, kako se moglo pročitati u raznim medijima posljednjih tjedana? Nema nikakvog razloga za strah, smatra...

Niko Bulić, Amorino of Dubrovnik Apartments: Morate u svakom trenutku biti svjesni da ste domaćin ljudima iz cijelog svijeta!

Bivši ministar turizma i direktor središnjeg ureda Hrvatske turističke zajednice, Dubrovčanin Niko Bulić, 2017. godine dobio je nagradu za životno djelo u sklopu manifestacije Dani hrvatskog...

Najčešće pritužbe gostiju – i kako ih riješiti?

Svi koji se bave turizmom znaju koliko gosti mogu biti različiti u svojim zahtjevima, i koliko je zadovoljstvo subjektivna stvar. Čak i najljubazniji i najuredniji domaćin...